Τη χρησιμότητα των χριστουγεννιάτικων δέντρων που έμειναν απούλητα κατά τη διάρκεια των γιορτών, βρήκε ο ζωολογικός κήπος του Βερολίνου, καθώς μία έκπληξη περίμενε τους ελέφαντες, τους βίσονες και τους ταράνδους του ζωολογικού κήπου.
Ο ζωολογικός κήπος παίρνει μόνο φρέσκα χριστουγεννιάτικα δέντρα από επιλεγμένους πωλητές
Οι ιθύνοντες του ζωολογικού κήπου έδωσαν στα ζώα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έμειναν απούλητα την Πέμπτη και μάλιστα δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνει τη χαρά των ζώων μόλις ήρθαν σε επαφή μαζί τους.
Τα ζώα έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενα από αυτή την έκπληξη και έτσι οι ελέφαντες έπαιξαν με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και εν συνεχεία είτε τα έφαγαν είτε τα πέταξαν γύρω από τον περίβολό τους.
Οι βίσονες του ζωολογικού κήπου έπαιξαν επίσης με τα κλαδιά των δέντρων πριν αρχίσουν να τα μασουλάνε, όπως και οι τάρανδοι που έπαιξαν με τα κέρατά τους με τα δικά τους δέντρα.
Ο ζωολογικός κήπος παίρνει μόνο φρέσκα χριστουγεννιάτικα δέντρα από επιλεγμένους πωλητές. Δεν δέχεται δέντρα από το κοινό που θα μπορούσαν να περιέχουν χημικές ουσίες ή περισσεύματα διακοσμήσεων, τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν επικίνδυνα για τα ζώα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας