Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) ο Τούρκος πολύπειρος τεχνικός, προσγειώθηκε στο «Ελ Βενιζέλος», προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.
Στη συνέχεια ο Τερίμ αναμένεται να κατευθυνθεί προς τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι μέχρι το 2025, ενώ το απόγευμα αναμένεται να προπονήσει για πρώτη φορά την νέα του ομάδα.
Το πρώτο του μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μέσω ενός βίντεο έστειλε ο Φατίχ Τερίμ, λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στην Αθήνα.
Δείτε το μήνυμα του Φατίχ Τερίμ:
«Καλημέρα, Παναθηναϊκέ. Οπαδοί του Παναθηναϊκού, θα σας δω σύντομα».
Ο Ράφα Μπενίτεθ στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν «μέσα» στην διεκδίκηση της πρόκρισης για 70 λεπτά.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.