Ένα λαμπερό σόου: MΕΛΙSSES και Σάκης Ρουβάς τα… έσπασαν στην πρεμιέρα τους στο «Έναστρον»
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον «Έναστρον», το place to be της νυχτερινής Αθήνας
Με μία εντυπωσιακά εκρηκτική και λαμπερή πρεμιέρα ξεκίνησε η φετινή σεζόν στο ανανεωμένο «Έναστρον», στο απόλυτο place to be της νυχτερινής Αθήνας.
Οι MΕΛΙSSES, το no 1 συγκρότημα της χώρας, υποδέχτηκαν τον κορυφαίο Έλληνα star, Σάκη Ρουβά και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό.
Ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Μάστορας τα… «έσπασαν» πάνω στη σκηνή δικαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του προγράμματος «Electric Nights», τη στιγμή που το κατάμεστο «Έναστρον» τα «έσπαγε» κάτω από τη σκηνή τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών.
Μια πρωτοφανής μουσική συνάντηση με αστείρευτη ενέργεια που ήρθε να ταράξει τις νύχτες μας.
Την αρχή έκανε η ταλαντούχα Αναστασία που από τα πρώτα της βήματα έχει αφήσει ήδη το «σημάδι» της στην ελληνική δισκογραφία σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.
Ένα υπέρλαμπρο σόου με τη μοναδική καλλιτεχνική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Η καρδιά της αθηναϊκής νύχτας χτυπά δυνατά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Έναστρον», τον πιο iconic live clubbing προορισμό.
ΕΝΑΣΤΡΟΝ
www.enastronathens.gr
Πειραιώς 178, Ταύρος Αττικής
Τηλ. Κρατήσεων: +302103413550 & +302103413552
#EnastronAthens
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στην Ευρώπη το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός


