Αληθινός Χάτσικο – Σκύλος έμεινε για τρεις μήνες δίπλα στο άψυχο σώμα του αφεντικού του στα βουνά
Η σύζυγος του άτυχου άνδρα αποκάλυψε ότι του άρεσε πολύ να χάνεται στα βουνά με τον Φίνεϊ, παρά τις προειδοποιήσεις εκείνης ότι είναι επικίνδυνο.
Δεν υπάρχει άνθρωπος επί γης που να μην έτυχε της συντροφιάς ενός σκύλου για πολλά χρόνια που να μην εντυπωσιάστηκε από τη δυνατότητα αυτών των ζώων να αγαπούν απόλυτα και με αυταπάρνηση.
Αυτό αποδεικνύει η ιστορία του Φίνεϊ, που επέζησε για τρεις μήνες στα βουνά του Κολοράντο τρώγοντας έντομα και σκίουρους για να μην αφήσει μόνο του το άψυχο σώμα του αφεντικού του, του 71χρονου Ρίτς Μούρ.
Άκαρπες έρευνες
Ο άτυχος Αμερικανός που πέθανε από παθολογικά αίτια χάθηκε στις 19 Αυγούστου στη βουνοκορφή Μπλάκχεντ μαζί με το αγαπημένο του Τζακ Ράσελ και παρότι οι έρευνες για το εντοπισμό διήρκεσαν πολύ καιρό και έγιναν και με τη βοήθεια σκύλων δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί μέχρι πολύ πρόσφατα.
Ο Ριτς Μουρ πεθανε όπως ήθελε, στα βουνά του Κολοράντο παρέα με τον Φίνεϊ
Το σκυλί, όπως γράφει η Daily Mail, ήταν τόσο πεινασμένο που δεν άφηνε την κονσέρβα που του έδωσαν οι διασώστες και τόσο διψασμένο που πνιγόταν στην προσπάθεια να πιει όσο περισσότερο νερό μπορούσε.
Έφυγε όπως ήθελε
Εκτιμάται ότι για να ξεδιψάσει μεταφερόταν στη διπλανή πηγή και μετά έτρεχε δίπλα στο αφεντικό του. Μάλιστα, για να το πιάσουν, γιατί δεν ήθελε να φύγει μαζί τους, χρειάστηκε να στηθεί μια μικρή επιχείρηση με καλό τέλος.
Η σύζυγος του άτυχου άνδρα αποκάλυψε ότι του άρεσε πολύ να χάνεται στα βουνά με τον Φίνεϊ παρά τις προειδοποιήσεις εκείνης ότι είναι επικίνδυνο. Συνήθως της απαντούσε, «εγώ θα πεθάνω στα βουνά», όπερ και εγένετο, δηλώνει η Ντάνα Χόλμπι συγκινημένη.
Αντιμετωπίζοντας τη θλίψη
Σήμερα εκείνη και ο Φίνεϊ ξεπερνούν μαζί την θλίψη για τον χαμό του με την Ντάνα να του αφήνει ρούχα του μέσα στο σπίτι για να μυρίζει τον Ριτς ακόμη κι εκείνον να μαζεύεται δίπλα της το βράδυ στο κρεβάτι για να την κρατάει ζεστή μέσα και έξω.
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
- Ρήξη χιαστού ο Ροντρίγκο, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και το Μουντιάλ
- Η Τζέιν Φόντα ενάντια στο πόλεμο των ΗΠΑ και Ισράηλ στο Ιράν – «Οι γονείς μαζεύουν τα παιδιά τους από τα συντρίμμια»
- Παπασταύρου: Επαρκής ο εφοδιασμός της Ελλάδας με πετρέλαιο – Η ενεργειακή ασφάλεια συνιστά εθνική ασφάλεια
- ΚΟΚ: Το άγνωστο πρόστιμο των 10.000 ευρώ – Ποιοι κινδυνεύουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη
- Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σακίδιο έκτακτης ανάγκης – Το βίντεο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού



