Στιγμές οδύνης στην κηδεία της Κάτια Νικολαΐδη – Συντετριμμένοι η μητέρα και ο αδερφός της
Τραγικές φιγούρες, ο αδερφός της και η μητέρα της, οι οποίοι συντετριμμένοι έφτασαν στο νεκροταφείο.
Απέραντη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη. Η αείμνηστη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία 20 χρόνια με υποτροπές και υφέσεις.
Φίλοι και συγγενείς έχουν αρχίσει να φτάνουν από νωρίς στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για το τελευταίο αντίο στην Κάτια Νικολαΐδου. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο αδελφός της ηθοποιού.
Ο Τάκης Νικολαΐδης, αδελφός της ηθοποιού, και η μητέρα τους, έφτασαν στο κοιμητήριο λίγο μετά τις 10. Μόλις η μητέρα της είδε την σωρό της κόρης της, εκτυλίχθηκαν στιγμές οδύνης.
Στο ίδιο μέρος έχει ταφεί και ο πατέρας της ηθοποιού που έφυγε από την ζωή πριν από έναν χρόνο.
Τάκης Νικολαΐδης με την μητέρα του
Το τελευταίο «αντίο» στην Κάτια Νικολαΐδου, παραβρέθηκαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης και η Μπέσσυ Μάλφα.
Επιθυμία της ηθοποιού, όπως ενημέρωσε ο αδερφός της, Τάκης Νικολαΐδης, ήταν αντί για στεφάνι να υπάρξει συνδρομή στον σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026


