Σε μπελάδες ο Άσπας – Πέταξε κάτω το VAR!
Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει τη συμπεριφορά του ο Ιάγκο Άσπας.
Ο Ιάγκο Άσπας της Θέλτα αντιμετωπίζει πιθανό αποκλεισμό από τη La Liga επειδή χτύπησε θυμωμένος το μόνιτορ του VAR, στο ισόπαλο 1-1 του Σαββάτου εντός έδρας, με τη Σεβίλλη.
Η Θέλτα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με επτά βαθμούς σε 12 αγώνες και μόλις μία νίκη μέχρι τώρα στο εφετινό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόνο δύο φορές εντός έδρας από την έναρξη της σεζόν 2023-24.
«Τρελάθηκε» και πέταξε κάτω την οθόνη του VAR
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ κέρδισε πέναλτι στο 96ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Χεσούς Νάβας στον Τάσο Δουβίκα, αλλά μετά από έλεγχο του VAR η αρχική απόφαση ανατράπηκε. Στη συνέχεια ο Άσπας, που είχε αντικατασταθεί, άρπαξε την οθόνη της τηλεόρασης και την πέταξε στο έδαφος.
Ο 36χρονος ζήτησε συγγνώμη μέσω social media γράφοντας: «Έκανα ένα λάθος χθες. Δεν έπρεπε να διοχετεύσω έτσι την απογοήτευσή μου. Με πονάει γιατί δεν είναι το παράδειγμα που θέλω να δώσω στους νεότερους «Θελτίστας»».
Την Τετάρτη θα ληφθεί απόφαση για το αν ο Άσπας θα αντιμετωπίσει κάποια ποινή.
Η απόφαση θα ληφθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF), η οποία αποτελείται από έναν εκπρόσωπο της RFEF, έναν από τη La Liga κι έναν από το Consejo Superior de Deportes, ένα κυβερνητικό όργανο με αρμοδιότητα σε αθλητικά θέματα.
Την περασμένη σεζόν, ο Κολομβιανός Λουίς Σουάρες της Αλμερία γκρέμισε επίσης ένα μόνιτορ VAR στο γήπεδο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών.
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις

