Δελφίνι έκανε βόλτες στο γραφικό λιμάνι της Μύρινας
Το όμορφο θηλαστικό έκανε τις βόλτες του για λίγη ώρα στα ρηχά.
Ένα πανέμορφο θέαμα, απόλαυσαν χθες οι κάτοικοι της Λήμνου. Ένα δελφίνι έκανε την εμφάνιση του το απόγευμα της Πέμπτης (10/3) στο παραδοσιακό και γραφικό λιμάνι της Μύρινας και χάρισε όμορφες εικόνες σε όσους βρίσκονταν εκεί, αποθανατίζοντας αυτή την στιγμή.
Μικροί και μεγάλοι που είδαν από κοντά το δελφίνι ενθουσιάστηκαν με την εικόνα, αλλά ταυτόχρονα ανησύχησαν για την παρουσία του σε τόσο ρηχά νερά.
Δεν φαινόταν τραυματισμένο και πιθανώς είχε χάσει τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα o Πρόεδρος των ψαράδων του νησιού μαζί με συνάδελφο να καταφέρουν να το μεταφέρουν σήμερα το πρωί και να το απελευθερώσουν στα ανοιχτά.
Δείτε στιγμιότυπα με το δελφίνι:
Φωτογραφία: Δαλλής Γρηγόρης, Μαριλέττα Ροδάτου/limnoslive.gr
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία


