Νέο Ηράκλειο: Οκτώ προσαγωγές από την αστυνομία
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας
Σε οκτώ προληπτικές προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στο Νέο Ηράκλειο υπό τον φόβο να σημειωθούν επεισόδια.
Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή είναι έντονη, καθώς σήμερα συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη μέρα που έπεσαν νεκροί τα μέλη της Χρυσής Αυγής, Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης.
Με διαταγή που εκδόθηκε από τη ΓΑΔΑ, απαγορεύτηκε για 24 ώρες από τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου (σ.σ. μέχρι και τα ξημερώματα της 2ας Νοεμβρίου) κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση σε όλο τον νομό Αττικής.
Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ προκλήθηκε μετά από πληροφορίες που έφθασαν τις προηγούμενες μέρες στην Κρατική Ασφάλεια για επικείμενη άφιξη ακροδεξιών στοιχείων στην Αθήνα.
Στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί, από τις 2 μετά το μεσημέρι έχει κλείσει ο σταθμός του ΗΣΑΠ «Ηράκλειο» ενώ το ίδιο συνέβη και με τον ομώνυμο σταθμό του Προαστιακού.
- Αυστραλία: Εκκληση για αυτοσυγκράτηση απευθύνουν οι Αρχές ενόψει της επίσκεψης Χέρτσογκ
- Ουκρανία: Ικανοποίηση Τραμπ για την πορεία των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της