«Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο στις 22:50
Η επόμενη μέρα της ναυτικής τραγωδίας βρίσκει τους ήρωες να μετρούν τις πληγές τους. Ποιοι κατάφεραν να βγουν ζωντανοί και ποιοι χάθηκαν για πάντα;
Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο συγκινήσεις, εκπλήξεις και αποκαλύψεις μας περιμένει απόψε στην δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο». Σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, θα δούμε τον Ιπποκράτη να βουτάει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη, η οποία συνέρχεται στην αγκαλιά του. Ο Πέτρος ανασύρεται μισοπεθαμένος και οδηγείται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες.
Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά, στο χωριό του Πέτρου, στα Κύθηρα και στο σπίτι της Στέλλας, σκορπώντας θρήνο και ανατριχίλα. Στο λιμεναρχείο της Σούδας οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα ονόματα των δικών τους.
Νέο επεισόδιο απόψε στις 22:50 στο MEGA.
Ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του ψάχνουν τρόπο να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους. Στο νοσοκομείο η Ειρήνη αναζητάει τον Απόστολο, μέχρι που ο Άγγελος την βρίσκει και της ανακοινώνει κάτι τραγικό.
Μια νοσοκόμα βρίσκει πάνω στον Πέτρο την άδεια οδήγησης του Αντώνη. Ένας μαχητικός δημοσιογράφος, ο Γιώργης, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο χωρίς να ξέρει ότι είχε κάποιον δικό του πάνω στο πλοίο.
Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα
- Πώς η γήρανση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συνταξιοδοτικά συστήματα της Ευρώπης
- Ινδονησία: Πάνω από 900 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Στους 400 ανέρχονται οι αγνοούμενοι
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
