
Συναγερμός στην Πολωνία: Άνδρας απειλεί να πυροδοτήσει βόμβα
Η αστυνομία απέκλεισε την πλατεία Πιλσούντσκι στην κεντρική Βαρσοβία λόγω απειλής για βόμβα
Η αστυνομία απέκλεισε την πλατεία Πιλσούντσκι στο κέντρο της Βαρσοβίας λόγω απειλής για βόμβα, σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στο Reuters, μία μόλις ημέρα πριν από τις εκλογές υψηλού ρίσκου στο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα, τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες ότι ένας άνδρας είχε ανέβει σε ένα μνημείο που βρίσκεται στην εν λόγω πλατεία και απειλούσε να ανατιναχθεί.
Άνδρας ανέβηκε στο μνημείο του Σμολένσκ και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Ο άνδρας σκαρφάλωσε πάνω σε ένα μνημείο
Τι δείχνει το βίντεο
Το βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην Twitter, έδειχνε έναν άνδρα να στέκεται στην κορυφή του μνημείου του Σμολένσκ, το οποίο τιμά τα θύματα της αεροπορικής καταστροφής του 2010 που στοίχισε τη ζωή σε 96 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος Λεχ Κατσίνσκι και η σύζυγός του Μαρία.
#warsaw bomb squad or Swat have arrived pic.twitter.com/Cxj60QUGWq
— xed (@xedw) October 14, 2023
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία


