Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα ως «κακό παιδί»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα. Τι είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην γειτονιά του, με τον παρουσιαστή να θυμάται στιγμιότυπα της παιδικής του ηλικίας.
«Σαν παιδιά εμείς ζήσαμε τη «γειτονιά», χτυπάγαμε τα κουδούνια. Μου λείπουν τα πείσματα των γονιών μου που με ρώταγαν «ποτέ θα έρθεις;». Δεν έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου να του πω “είμαι καλά, έφτασα”», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
«Δεν λέω ότι έχω ανάγκη την συντροφικότητα για να μην… φοβηθούν οι κοπέλες. Έχω απεριόριστη ανάγκη για συντροφικότητα», συμπλήρωσε ο αγαπημένος παρουσιαστής.
Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μάθει η μητέρα του για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.
«Όταν «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα μου, νόμιζε ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Δεν έφτιαξα την τηλεόραση της μητέρας μου για να μην μάθει τον χωρισμό μου με την Ιλένια».
«Οι γονείς μου έχασαν σε βρεφική ηλικία τον αδελφό μου. Απέκτησαν εμένα μετά από 10 χρονιά. Ήμουν ο μαθητής που έλεγε την προσευχή στο σχολείο», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής ανέφερε πως δεν θα άλλαζε κάτι στον Στέφανο Κασσελάκη επικοινωνιακά, ωστόσο τώρα πρέπει να μιλήσει με πολιτικά επιχειρήματα.
«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ήταν πολύ καλός πολιτικός»
«Ο Γρήγορης Αρναούτογλου μπορεί να σε «τουμπάρει», θα ήταν πολύ καλός πολιτικός»«, συμπλήρωσε.
Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα (ως «κακό παιδί»), δεν είπε ποτέ το όνομά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι «κακό παιδί», ξέρω πώς με μεγάλωσαν οι γονείς μου
Ακόμη, ανέφερε πως θα έκανε ξανά το «Spata Live», καθώς δεν ήταν δική του επιλογή να σταματήσει, ενώ αναφέρθηκε στις επαγγελματικές αποτυχίες και επιτυχίες του.
«Έχω κάνει μία επαγγελματική αποτυχία στη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ακόμα την επιτυχία που θέλω στην τηλεόραση», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.
«Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα (ως «κακό παιδί»), δεν είπε ποτέ το όνομά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι «κακό παιδί», ξέρω πώς με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Έχω βγει ως ο… «σημαιοφόρος» του block στο Instagram», είπε.
«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ και έχω κάνει σχέσεις που δεν τις παραδέχτηκα ποτέ», κατέληξε ο παρουσιαστής.
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μόνο τα μισά ορόσημα έχουν επιτευχθεί
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης Betsson Ρίτσαρντ Σιάο, με τη Μισέλ Γιο στη βράβευσή της στο Walk of Fame
- Βίντεο – ντοκουμέντα από τις φυλακές Δομοκού – Οι κινήσεις που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας
- Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα έκανε απάτες με στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- «Ανακουφισμένος» ο Βέλγος συλλέκτης μετά το προσύμφωνο για τις φωτογραφίες της Καισαριανής
- Ισχυρό πλήγμα στον Τραμπ – Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει δασμούς του




