Νέα Φιλαδέλφεια: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο
Αφού χτύπησε το αγόρι, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε – Κάτοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ
Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του, παρέσυρε και εγκατέλειψε στο οδόστρωμα ένα ανήλικο παιδί στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, ένα σκούρο αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και όταν πέρασε από τη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Τρυπιά, παρέσυρε ένα ανήλικο αγόρι, το οποίο δεν είχε κλείσει ακόμα τα 18.
Ο οδηγός εγκατέλειψε αιμόφυρτο το ενήλικο παιδί, το οποίο είναι πολύ τραυματισμένο, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
«Το παιδί το εκτόξευσε 3-4 μέτρα στον αέρα»
Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής έσπευσαν στο σημείο και κάλεσαν το ΡΚΑΒ.
«Το αυτοκίνητο έτρεχε υπερβολικά. Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο».
«Το παιδί το εκτόξευσε 3-4 μέτρα στον αέρα και το πέταξε αρκετά μέτρα μακριά. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το σώμα. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ».
Αστυνομικοί εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό.
- Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο ηθοποιός Έρικ Ντέιν
- Ιράν: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκρός ο ένας από τους δύο χειριστές
- Διατροφή: Η nordic diet κάνει καλό στην υγεία και στον πλανήτη
- Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Καμπανάκι για έντονα φαινόμενα
- Μειωμένο έως 35% το τεκμήριο διαβίωσης
- ICE, Πούτιν, Νετανιάχου στο «στόχαστρο» του Μπόνο στο πρώτο άλμπουμ των U2 από το 2017





