Καραμπόλα με 3 οχήματα στην Αττική οδό – Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
Το τροχαίο σημειώθηκε στον κόμβο της Κύμης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην Αττική οδό με τη σύγκρουση τριών οχημάτων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Η καραμπόλα με τα τρία οχήματα σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου της Κύμης.
Στο «κόκκινο» η Αττική οδός
Στο σημείο η κυκλοφορία διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία και ήδη σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις 15-20 λεπτών και οι ουρές των οχημάτων φτάνουν μέχρι τον ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης.
Παράλληλα επηρεάζεται και η κάθοδος του Κηφισού στο ύψος της Μεταμόρφωσης επιβαρύνοντας σημαντικά την κυκλοφορία όπως φαίνεται και στον χάρτη.
Σύγκρουση τριών οχημάτων στο ύψος του κόμβου Κύμης, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κύμης.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) September 21, 2023
Δέκα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα τα εμπλεκόμενα οχήματα απομακρύνθηκαν και απελευθερώθηκαν οι λωρίδες κυκλοφορίας που παρέμεναν κλειστές.
Ωστόσο θα χρειαστεί κάποια ώρα προκειμένου να εξομαλυνθεί η κυκλοφορία προς το Αεροδρόμιο με τις καθυστερήσεις να ξεπερνούν τα 30 λεπτά από τον κόμβο Φυλής μέχρι τον κόμβο Κύμης.
Απομάκρυνση των εμπλεκομένων οχημάτων. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30΄από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κύμης.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. https://t.co/EhxW3eMWYp— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) September 21, 2023
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»




