Καναδάς: Έκανε ρεκόρ με τις 44 ασίστ που μοίρασε απέναντι στον Λίβανο
Οι 44 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες του Καναδά στη νίκη κόντρα στον Λίβανο (128-73) αποτελούν ρεκόρ της διοργάνωσης.
Ιστορία γράφτηκε την σήμερα (27/8) στον αγώνα ανάμεσα σε Καναδά και Λίβανο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Οι παίκτες του Τόρες μοίρασαν 44 ασίστ συνολικά και αυτό αποτελεί ρεκόρ για το MundoBasket από τότε που άρχισαν να καταγράφονται τα στατιστικά(1994).
Πέρα αυτού του ρεκόρ, ισοφαρίστηκαν κι άλλα δύο.
Πιο συγκεκριμένα, αυτό της καλύτερης επιθετικής επίδοσης σε έναν αγώνα με τους 128 πόντους που πέτυχαν (το ίδιο είχαν κάνει και οι ΗΠΑ με αντίπαλο την Μαλαισία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986), αλλά και αυτό με τους περισσότερους παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων στο ίδιο ματς (9), ισοφαρίζοντας ξανά τις ΗΠΑ, που είχαν πετύχει κάτι τέτοιο στον αγώνα με την Μαλαισία το 1986.
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Οι «Δεσμώτες επιστρέφουν» προστατευμένοι από μουσειακό κέλυφος, στην Εσπλανάδα του Φαλήρου
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
- Κόπα Άφρικα: Οι σχέσεις μεταξύ αφρικανικών κρατών υπερτερούν του ποδοσφαίρου

