Ολυμπιακός: Στην Οχρίδα για διεθνές τουρνουά
Οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Οχρίδα, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων.
Με προορισμό την Οχρίδα της Β. Μακεδονίας αναχώρησε σήμερα, Τρίτη (22/8) πρωί, η αποστολή της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Οχρίδα, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε δυο ομίλους, με τον Ολυμπιακό να μετέχει στον πρώτο, μαζί με τη διοργανώτρια Οχρίδα, την Μπεσίκτας και την Golden Art.
Στον δεύτερο όμιλο μετέχουν η Γιούροφαρμ Πέλιστερ, η Μεταλοπλάστικα, η Τατράν Πρεσόβ και η Μπουτέλ.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει, την Τετάρτη (23/8) στις 19:00, την Οχρίδα, την Πέμπτη (24/8) την ίδια ώρα (19:00) θα παίξει με τη Μπεσίκτας και την Παρασκευή (25/8) στις 12:00, θα τεθεί αντιμέτωπος με την Golden Art. Το Σάββατο (26/8), θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης του τουρνουά.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή: Κώστας Κοτανίδης, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Ιβάν Βίντα, Γρηγόρης Τζίμπουλας, Πέτρος Βαμβακάρης, Πάνος Παπαντωνόπουλος, Πέτρος Κανδύλας, Ιβάν Σλίσκοβιτς, Χαράλαμπος Δομπρής, Χρήστος Τσιγαρίδας, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Σάβο Σλαβούλιτσα, Μίχα Κάβτσιτς, Στέφανος Μιχαηλίδης, Σάββας Σάββας
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»



