Οδυσσέας Σταμούλης: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 11χρονου γιου του
Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη που εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Πλάκα, στους Φούρνους Ικαρίας.
Καθαρό πνιγμό «έδειξε» ως αιτία θανάτου η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, που έχασε τη ζωή του στη θάλασσα στην Ικαρία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτό είναι το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό του 11χρονου, η οποία μεταφέρθηκε από την Ικαρία στη Σάμο, μετά το τραγικό γεγονός. Παράλληλα έχουν ληφθεί δείγματα για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.
Τη Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου
Το πρωί της Δευτέρας θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 11χρονο Χρήστο Σταμούλη, ο οποίος πνίγηκε στους Φούρνους.
Την ανακοίνωση έκανε μέσω κοινωνικών δικτύων ο αδερφός του τραγικού πατέρα και επίσης ηθοποιός, Ισίδωρος Σταμούλης.
«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» γράφει η ανακοίνωση.
- Ο αδιόρθωτος κύριος Λανουά και η χαμένη διαφάνεια
- Δεκάδες χιλιάδες τραγούδια που δημιουργήθηκαν με ΑΙ μιμούνται καλλιτέχνες της Sony Music
- Patriot: Το ερώτημα Κοντιάδη μετά την κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων – «Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα μετέχει στον πόλεμο;»
- Άρχισε η δίκη για το ξύλο Φλώρου με Γραμμένο στη Βουλή
- Λεσόρ: «Θα ήθελα να είχα επιστρέψει στη δράση πριν από δύο μήνες»
- Βίντεο από ισραηλινά πλήγματα σε υποδομές του ιρανικού ναυτικού στην Κασπία Θάλασσα
