Θυμάστε την «Αγγέλα» από το «Παρά Πέντε»; Σήμερα είναι άλλος άνθρωπος – Δεν θα την γνώριζε ούτε… η Ζουμπουλία
Δείτε πώς είναι σήμερα...
Ήταν Ιούνιος του 2007 όταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Στο Παρά 5», σάρωνε σε τηλεθέαση μέσα από τη συχνότητα του MEGA.
Σήμερα, 16 χρόνια μετά, οι περισσότεροι πρωταγωνιστές εξακολουθούν να κάνουν παρέα και να κρατούν φιλικές σχέσεις ακόμα και μετά το τέλος της σειράς – φαινόμενο.
Μάλιστα, οι περισσότεροι συνέχισαν μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.
Ένας από αυτούς είναι και η τηλεοπτική Αγγέλα Ιωακειμίδου – κατά κόσμον Αγγελική Λάμπρη, η οποία σήμερα δεν έχει… ουδεμία σχέση με την παλιά της εικόνα.
Μετά το «Παρά 5» ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε σειρές όπως οι «Γοργόνες» και «Η Οικογένεια Βλάπτει», ενώ κινηματογραφικά έχει λάβει μέρος στις ταινίες «Βασίλισσα Μαϊμού», «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», «Η Κληρονόμος» και «Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού».
Παράλληλα, εμφανίστηκε σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, με τελευταία στην παράσταση «Δεσποινίς Τζούλια» το 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Πώς είναι σήμερα η «Αγγέλα» του «Παρά Πέντε»;
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα




