Ομάδα-έκπληξη για Μπολομπόι
Ο Χασάν Μάρτιν αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα και σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Τζοέλ Μπολομπόι θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του.
Μετά την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο Τζοέλ Μπολομπόι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ενδέχεται η φανέλα που θα φοράει τη νέα σεζόν να έχει την ίδια διχρωμία.
Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, ο 29χρονος σέντερ/φόργουορντ είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον Χασάν Μάρτιν ο οποίος έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα.
Μετά από τέσσερα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μπολομπόι ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε σε 35 ματς στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 11 λεπτά με 3,8 πόντους και τρία ριμπάουντ).
Crvena Zvezda expressed interest to Joel Bolomboy, I’m told.
He played last season with Olympiacos Piraeus.#basketball #Baloncesto #transfers #EuroLeague #CrvenaZvezda #RedStar— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) July 2, 2023
- Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για την υψηλή συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές – Παρατείνεται η διαδικασία
- Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 103-78: «Πράσινη» κυριαρχία μετά το +17 της «Ένωσης» (vid)
- Τα «κεράσια» του Ιραόλα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Τεχεράνη: «Δεν ζητήσαμε ποτέ εκεχειρία από τις ΗΠΑ – Ούτε βλέπουμε λόγο να μιλήσουμε μαζί τους»
- Κηφισιά-Βόλος 2-0: Τρίποντο σε ρυθμούς Λαρουσί για τους γηπεδούχους
- Εξάρχεια: Διαρρήκτες άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθησαν 2 άτομα, αναζητείται άλλο ένα
