ΑΕΚ: Ο Αραούχο πάτησε ξανά χορτάρι μετά το χειρουργείο
Ο Σέρχιο Αραούχο δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του πιο γρήγορα από ότι θα περίμεναν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και σήμερα το πρωί πάτησε ξανά χορτάρι.
Η ΑΕΚ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία και στη σημερινή πρωινή προπόνηση οι άνθρωποι του συλλόγου είδαν με χαρά τον Σέρχιο Αραούχο να πατά ξανά χορτάρι, μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.
Με αυτή την είδηση, η μέρα για την «Ένωση» δείχνει να εξελίσσεται ιδανικά, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Πινέδα, νωρίτερα μέσα στη μέρα.
Ο Αραούχο τη σεζόν που πέρασε, έφτασε με την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, αγωνιζόμενος σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 7 γκολ, βγάζοντας άλλες 7 ασίστ.
Τελευταίο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε, ήταν το νικηφόρο 3-1 επί του Άρη, για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Super League, πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση, στον έσω μηνίσκο και τον οπίσθιο χιαστό.
Πλέον ο Αραούχο θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να βρεθεί σε θέση να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις
- «O θάνατος ενός ηθοποιού» έρχεται στο ΠΛΥΦΑ
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Απεργία διαρκείας ξεκινούν οι οδηγοί ταξί από σήμερα – Τα αιτήματά τους
- Η μία άσκηση που μπορεί να «μεταμορφώσει» το σώμα μας


