
Τέμπη: Σήμερα η μεταφορά του 21χρονου Γεράσιμου σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία
Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης θα μεταφερθεί ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του μοιραίου Intercity
Σε πολύ σημαντικό και εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας μεταφέρεται αυτή τη στιγμή από τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Λάρισας ο 21χρονος Γεράσιμος.
Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη, παρασύροντας στο θάνατο 54 συμπολίτες μας και βυθίζοντας το πανελλήνιο στο πένθος.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, έπειτα από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ, ο 21χρονος πολυτραυματίας έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή.
Στις 14:00 το μεσημέρι η πτήση για το Ανόβερο
Η απογείωση της αεροπορικής πτήσης, η οποία θα μεταφέρει επίσης τους γονείς και τον αδελφό του Γεράσιμου από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: «Κρίσιμης σημασίας» να εξασφαλιστούν αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη «το συντομότερο δυνατόν»
- Ουκρανία: Θα τηρήσουμε την κατάπαυση του πυρός για το Πάσχα, διαβεβαιώνει ο Ζελένσκι

