Τέμπη: Σήμερα η μεταφορά του 21χρονου Γεράσιμου σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία
Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης θα μεταφερθεί ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του μοιραίου Intercity
Σε πολύ σημαντικό και εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας μεταφέρεται αυτή τη στιγμή από τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Λάρισας ο 21χρονος Γεράσιμος.
Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη, παρασύροντας στο θάνατο 54 συμπολίτες μας και βυθίζοντας το πανελλήνιο στο πένθος.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, έπειτα από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ, ο 21χρονος πολυτραυματίας έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή.
Στις 14:00 το μεσημέρι η πτήση για το Ανόβερο
Η απογείωση της αεροπορικής πτήσης, η οποία θα μεταφέρει επίσης τους γονείς και τον αδελφό του Γεράσιμου από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.
- Πυρηνικά «σύννεφα» πάνω από τον πλανήτη – Η λήξη της συμφωνίας New Start και το Ρολόι της Αποκάλυψης
- «Μελανί Αντουανέτα»: Περούκες, οργή και «όχι άλλα φέουδα» στην πρεμιέρα της Μελάνια Τραμπ
- Σκύλος: Από που προκύπτουν οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές του
- Σοκαριστικά στοιχεία για τις «θεραπείες μεταστροφής» στην ΕΕ – Πρώτη η Ελλάδα στη ντροπιαστική λίστα
- Μετανάστες και πρόσφυγες θα συνεχίσουν να πνίγονται γιατί η Ευρώπη δεν προσφέρει κανέναν ασφαλή τρόπο να φτάσουν
- Stoiximan GBL: Χωρίς «αιώνιους» αλλά με σημαντικά ματς η πρώτη μέρα της 18ης αγωνιστικής





