Με Σερβέτ ή Γκένκ ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό του Europa League
Τον ηττημένο του ζευγαριού Σερβέτ – Γκένκ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό Europa League.
Τους υποψήφιους αντιπάλους του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθε ο Ολυμπιακός, με τη κλήρωση να γίνεται στις 24 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο από το ζευγάρι Σερβέτ – Γκενκ. Το πρώτο παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα.
Οι ημερομηνίες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό
Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αρχίζουν από τον 3ο προκριματικό γύρο, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί πρώτα την Πέμπτη 10 Αυγούστου, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται την Πέμπτη 17 Αυγούστου (κλήρωση στις 24 Ιουλίου). Αν προχωρήσει στα playoffs, τότε θα αγωνιστεί πρώτη φορά την Πέμπτη 24 Αυγούστου και θα διεκδικήσει θέση στους ομίλους του θεσμού την Πέμπτη 31 Αυγούστου (η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου).
Η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα διεξαχθεί την 1η Σεπτεμβρίου και οι αγώνες αρχίζουν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Τέσσερις ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε
- Από τη σύγκρουση στη συναίνεση: η φιλοσοφική διαδρομή του Γιούργκεν Χάμπερμας
- Μέση Ανατολή: Το ελληνικό «ράλι» αυξήσεων στο ράφι και πού θα κάτσει η «μπίλια»
- Ρωσία: Η Ουκρανία έπληξε τη Μόσχα με πάνω από 100 drones – Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου στα νότια της χώρας
- Ελισάβετ, Νταϊάνα, Κέιτ, Λετίθια και τα διαμαντένια πέπλα: Ποια φόρεσε το πιο ακριβό βασιλικό νυφικό όλων;
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα





