Στην κορυφή της τηλεθέασης στη Γαλλία το ματς των «τρικολόρ» με την Εθνική μας
Το απίστευτο νούμερο των τηλεθεατών που παρακολούθησε την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελλάδα στη γαλλική τηλεόραση.
Περίπου 7 εκατ. άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γαλλία, όπου οι τρικολόρ επικράτησαν με 1-0, στο πρώτο κρατικό δίκτυο της γαλλικής τηλεόρασης.
Στην κορυφή της τηλεθέασης στη γαλλική τηλεόραση βρέθηκε ο αγώνας της παρέας του Κιλιάν Εμπαπέ με την Ελλάδα για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.
Την αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παρίσι παρακολούθησαν από το TF1 κατά μέσο όρο 6,88 εκ. τηλεθεατές, με μερίδιο τηλεθέασης 32,6%, που ήταν και το κορυφαίο της χθεσινής ημέρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγειο της τηλεθέασης έφτασε τα 7,8 εκ. τηλεθεατές. Ο αγώνας των Γάλλων με την Ολλανδία είχε 7,65 εκ. τηλεθεατές, εκείνος με την Ιρλανδία 8,07 εκ. και με το Γιβραλτάρ 5 εκ.
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442