Περίπου 7 εκατ. άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γαλλία, όπου οι τρικολόρ επικράτησαν με 1-0, στο πρώτο κρατικό δίκτυο της γαλλικής τηλεόρασης.
Στην κορυφή της τηλεθέασης στη γαλλική τηλεόραση βρέθηκε ο αγώνας της παρέας του Κιλιάν Εμπαπέ με την Ελλάδα για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.
Την αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παρίσι παρακολούθησαν από το TF1 κατά μέσο όρο 6,88 εκ. τηλεθεατές, με μερίδιο τηλεθέασης 32,6%, που ήταν και το κορυφαίο της χθεσινής ημέρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγειο της τηλεθέασης έφτασε τα 7,8 εκ. τηλεθεατές. Ο αγώνας των Γάλλων με την Ολλανδία είχε 7,65 εκ. τηλεθεατές, εκείνος με την Ιρλανδία 8,07 εκ. και με το Γιβραλτάρ 5 εκ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.