Κάτοικος Πειραιά θα μείνει για τον επόμενο χρόνο και η Τζούλια Καράρο. Ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Ιταλίδα πασαδόρο για ακόμα έναν χρόνο συνεχίζοντας έτσι το χορό των ανανεώσεων αφού είχαν προηγηθεί αυτές των, Μιλίτσα Κούμπουρα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Τζίνα Λαμπρούση.
Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση για την Καράρο:
«Ο Oλυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζούλια Καράρο. Η Ιταλίδα πασαδόρος υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Τζούλια Καράρο στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε καλά πράγματα».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.