
Διάρρηξη στην Κηφισιά: Ριφιφί σε κατάστημα με συλλεκτικά νομίσματα
Ο υπάλληλος που άνοιξε το πρωί της Δευτέρας το κατάστημα διαπίστωσε ότι υπήρχε μία τρύπα στο υπόγειο.
Διάρρηξη, με τη μέθοδο του ριφιφί, σε κατάστημα με συλλεκτικά νομίσματα σημειώθηκε στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την καταγγελία του γιου του ιδιοκτήτη στην ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες αφαίρεσαν πάνω από 1.000.000 ευρώ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο υπάλληλος που άνοιξε το πρωί της Δευτέρας το κατάστημα, στην οδό Ελαιών, διαπίστωσε ότι υπήρχε μία τρύπα στο υπόγειο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε παραβιαστεί.
Πάνω από 1.000.000 ευρώ η λεία των δραστών
Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στον χώρο μέσα στο Σαββατοκύριακο, από διπλανό υπόγειο, με τη μέθοδο του ριφιφί, και, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφαίρεσαν ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Αναμένεται η κατάθεση του ιδιοκτήτη στην ΕΛΑΣ.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Η ρουμανική ομοσπονδία αναστέλλει επ’ αόριστον την επιλογή νέου προπονητή της Εθνικής
- Financial Times: Οι ΗΠΑ ήταν εκείνες που πίεσαν για προσωρινή εκεχειρία Ιράν μέσω Πακιστάν
- «Μασκουλινισμός»: Πώς ο μισογυνισμός γίνεται εργαλείο της ακροδεξιάς
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βλέπει Νέα Υόρκη και πρόκληση τίτλου με τους Νικς
- Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς μίλησε στους γιους της για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της
- Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που έμειναν στο «διαβάστηκε»


