Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 39χρονου ορειβάτη στην Εύβοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, μετά από ολονύχτιες έρευνες του Π.Κ.Μαντουδιου και του Ε.Π.Κ Ψαχνών βρέθηκε σώος και καλά στην υγεία του, αγνοούμενος από χθες Κυριακή 4 Ιουνίου ορειβάτης στην περιοχή των Μαρκατών, ορμώμενος από Βλαχιά προς Πυξαριά, έχασε το ορειβατικό μονοπάτι και το κινητό του, με αποτέλεσμα να κινείται επί ώρες κυριολεκτικά στο χάος.
Εθελοντές πυροσβέστες και συνάδελφοι του Ε.Π.Κ Ψαχνών τον βρήκαν και μαζί με τους συναδέλφους του Π. Κ. Μαντουδιου τον πήγαν στους δικούς του, που με αγωνία τον περίμεναν στην είσοδο του χωριού Βλαχιά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας