Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Διασωληνωμένη η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Διασωληνωμένη η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

Σοκ στην Κρήτη προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο.

Τουλάχιστον 14 μαχαιριές δέχτηκε σε διάφορα σημεία του σώματός της η νεαρή γυναίκα την οποία τραυμάτισε σοβαρά με κουζινομάχαιρο ο αρραβωνιαστικός της χθες το βράδυ στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι λόγοι που έγινε το αιματηρό περιστατικό μένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστοι, ενώ σύμφωνα με γείτονες που είδαν την κοπέλα στο δρόμο αιμόφυρτη να καλεί σε βοήθεια «το ζευγάρι δεν είχε ποτέ απασχολήσει με τη συμπεριφορά του».

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο 36χρονος άνδρας, ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα, επιτέθηκε στην συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του, η οποία σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος σε τουριστική περιοχή του νησιού και ο πατέρας του 36χρονου ήταν εκείνος που τον αφόπλισε καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο.

Έχασε πολύ αίμα

Τα χτυπήματα που δέχτηκε η γυναίκα ήταν στο θώρακα, στην πλάτη και στα άκρα ενώ έχασε πολύ αίμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα και με το cretalive.gr η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή ενώ χθες βράδυ διασωληνώθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο ήταν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί δύο φορές στην κοιλιά, έχοντας κι εκείνος χάσει αίμα.

Μάλιστα, όταν εντοπίστηκε ήταν σε σύγχυση και δεν είπε πολλά πράγματα για το τι προηγήθηκε. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024