Ισχυρή βροχή στο Ηράκλειο Κρήτης – Σε αυξημένη επιφυλακή οι Αρχές
Οι Αρχές καλούν τους πολίτες και τους τουρίστες να αποφεύγουν τις δύσβατες περιοχές, μεταξύ άλλων.
Ισχυρές βροχές στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Κρήτης, σημειώνονται τις τελευταίες ώρες, με την Περιφέρεια να βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν.
Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους μέσα στο Ηράκλειο και άλλες πόλεις, σύμφωνα με το cretalive. Ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα πολιτικής προστασίας, Γιάννης Λεονταράκης ανέφερε στο τοπικό μέσο ενημέρωση, ότι σε αυτή τη φάση δεν καταγράφονται προβλήματα, ωστόσο η Κρήτη μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται στο επίκεντρο του βαρομετρικού χαμηλού, με καταιγίδες κι έντονες βροχές.
«Προσοχή»
Όπως σημείωσε ο κ. Λεονταράκης, τα φαινόμενα με βάση την ενημέρωση που υπάρχει, θα είναι πολύ έντονα κατά τόπους και για αυτό εφιστά την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο εθνικό κι επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, καλώντας τους πολίτες και τους τουρίστες να αποφεύγουν τις δύσβατες περιοχές, μεταξύ άλλων.
- De facto προσάρτηση: Νέα ισραηλινά μέτρα ενισχύουν τον έλεγχο και τους παράνομους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
- Κέρδος έναντι της Τέχνης – Ο Κόπολα παρέμεινε οραματιστής, οι Λούκας και Σπίλμπεργκ «εξαπατήθηκαν»
- Στέγαση: Πόσο επηρεάζει το κόστος της την καθημερινότητά μας – Αριθμοί που δείχνουν τη σκληρή πραγματικότητα
- Ο Πλεύρης «χειροκροτεί» τον Γεωργιάδη στη σκιά της τραγωδίας στη Χίο
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 3-2: Οι Κρητικοί πήραν τη ματσάρα πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (11/2)
- Λίβανος: Πολυκατοικία κατέρρευσε στην Τρίπολη – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες


