Η Γαλλία θα υποδεχθεί την Εθνική Ελλάδος στις 19 Ιουνίου για τα προκριματικά του Euro 2024 και στο «Stade de France» αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Equipe» δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν περίπου 80.000 φίλαθλοι των «τρικολόρ» για να δουν από κοντά την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».