Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης με φόντο το θωρηκτό «Αβέρωφ»
Συνάντηση που ξυπνά μνήμες στους φίλους του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συνεχίζει να βρίσκεται στην Αθήνα για διακοπές μετά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Σέρβος έχει επανασυνδεθεί με αρκετούς πρώην συμπαίκτες και φίλους του, όπως ο Σάσα Βεζένκοφ, τις μέρες που βρίσκεται στη χώρα μας και δείχνει να περνά καλά.
Αυτή τη φορά ήταν η… σειρά του Γιώργου Πρίντεζη, με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού να συναντιέται με τον Σέρβο στο Παλαιό Φάληρο και να φωτογραφίζονται έχοντας ως φόντο το θωρηκτό «Αβέρωφ».
Θυμίζουμε πως ο «Μίλου» δεν βρίσκεται στην Ελλάδα μόνο για διακοπές, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους ώστε να ντυθεί και πάλι στα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν.
- Τεχνητή νοημοσύνη: Αποκτά «ψυχή»; Η μεγάλη στροφή από τη λογική στο συναίσθημα
- H Έλενα Παπαρίζου απάντησε για την κατάσταση της υγείας της: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον»
- Φούλαμ – Μπέρνλι 3-1: Ανατροπή Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Ο «αόρατος κίνδυνος» που απειλεί την αγροτική παραγωγή
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του

