ΑΤ Ομόνοιας: Νεκρός γερμανός τουρίστας – Πληροφορίες ότι έπεσε στο κενό
Το ασθενοφόρο τον μετέφερε εν ζωή στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας, τα ξημερώματα της Κυριακής, το οποίο κατέληξε με έναν άντρα νεκρό.
Οι πληροφορίες θέλουν 55χρονο, Γερμανικής καταγωγής, να πέφτει στο κενό από τον πρώτο όροφο του αστυνομικού τμήματος και να καταλήγει νεκρός στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Ο κρατούμενος έπεσε από το παράθυρο με το κεφάλι και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον κρατούμενο από το Αστυνομικό Τμήμα.
Το ασθενοφόρο τον μετέφερε εν ζωή στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε οδηγηθεί στο ΑΤ Ομονοίας λόγω μέθης.
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Φωνάζει ο αρχηγός των γαλάζιων ακρίδων, για να φοβηθούν οι αγρότες»
- Χιλή α λα Τραμπ: Ο ακροδεξιός Χοσέ Αντόνιο Καστ είναι το φαβορί για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές
- Ποια γυναίκα σου ζητούν να γίνεις σήμερα;
- To NFL επιστρέφει στο Μόναχο
- Πώς θα πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας – Οι παγίδες, η προθεσμία και τα πρόστιμα
- Ο Χενκ Τεν Κάτε αναλαμβάνει το Σουρινάμ με στόχο το Μουντιάλ 2026



