Ζάκυνθος: Νεκρός 24χρονος τουρίστας – Τον είδαν ακίνητο από γυάλινο πάτο σκάφους
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ζάκυνθο, καθώς ένας νέος άνθρωπος ηλικίας μόλις 24 ετών ανασύρθηκε νεκρός από τον πυθμένα της θάλασσας, σε βάθος περίπου 5 μέτρων, στην παραλία του Μαραθονησίου.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ΕΡΤ Ζακύνθου, ο άτυχος Γάλλος τουρίστας είχε πάει μαζί με φίλους του με τουριστικό σκάφος που πραγματοποιεί καθημερινά θαλάσσια ταξίδια στο Μαραθονήσι, στην μπροστινή παραλία, όπου και κολυμπούσε περίπου σε απόσταση περίπου 20 μέτρα μακριά από την ακτή.
Λίγη ώρα αργότερα, οι επιβαίνοντες ενός σκάφους με γυάλινο πάτο είδαν ακίνητο τον άτυχο τουρίστα στον βυθό και άρχισαν να φωνάζουν. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων σκαφών και λουόμενοι, έβγαλαν έξω τον ήδη νεκρό Γάλλο.
Φως στα αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν είναι άγνωστες καθώς όλα έγιναν ξαφνικά και υπό ομαλότατες συνθήκες, ενώ κανείς από τους υπόλοιπους λουόμενους, ούτε από την παρέα του 24χρονου δεν αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός είχε βυθιστεί, ούτε τον αναζήτησε.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του 24χρονου στο λιμανάκι του Αγίου Σώστη, όπου περίμενε να τον παραλάβει ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί, γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στη σορό του 24χρονου Γάλλου θα γίνει νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442