
Ματέο: «Το κλειδί του τελικού ήταν η υπομονή – Ξέραμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία μας»
Όσα δήλωσε μετά το τέλος του τελικού της Euroleague ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο.
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και χάρη στο καλάθι του Σέρχιο Γιουλ, ηττήθηκε στον τελικό της Euroleague.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της «βασίλισσας», Τσους Ματέο, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως η υπομονή των παικτών τους που περίμεναν την ευκαιρίας του ήταν το «κλειδί» του τελικού.
Όσα είπε ο Ματέο:
«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, παλέψαμε και πήραμε το τρόπαιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα αντιδράει όταν συμβαίνει κάτι κακό. Παίξαμε όλοι μαζί, παλέψαμε όλοι μαζί, ξέραμε πως πρέπει να μείνουμε ζωντανοί.
Το κλειδί του τελικού ήταν η υπομονή. Ξέραμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία μας, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι αυτή θα είναι τόσο αργά στο ματς».
- Σύμβαση για την δημιουργία νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Τρίπολη
- Λίβανος: Ο πρόεδρος ζητά εκεχερία πριν από τις συνομιλίες με το Ισραήλ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις των IDF
- Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδερφή της Μυρτούς που έχασε την ζωή της: «Αυτό είναι το πρόβλημα; Πως ντυνόταν το παιδί;»
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια και τον Απρίλιο
- Συνελήφθη στο Νέο Κόσμο ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
