Με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Έλον Μάσκ συναντάται στο Παρίσι ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η συνάντηση αυτή αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα επενδύσεις ύψους περίπου 13 δισεκατομμυρίων ευρώ
Με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ελον Μάσκ, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων της Tesla και του Twitter, συναντάται σήμερα το πρωί στο Παρίσι ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος στη συνέχεια θα λάβει μέρος σε συνάντηση των επικεφαλής 200 ξένων πολυεθνικών εταιριών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι των Βερσαλλιών.
Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης ο Γάλλος πρόεδρος θα λάβει μέρος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης όπου παρών θα είναι και ο Μασκ, καθώς επίσης και σε γεύμα εργασίας, όπου θα συνοδεύεται από τον υπουργό Οικονομίας της Γαλλίας Μπρούνο Λεμέρ.
Πρόκειται για την έκτη συνάντηση αυτού του είδους που πραγματοποιείται στην Γαλλία υπό τον τίτλο «Choose France» και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα επενδύσεις ύψους περίπου 13 δισεκατομμυρίων euro, κυρίως σε σχέση με τον τομέα της πράσινης ενέργειας.
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων με αραβικά κράτη του Κόλπου
- Google: Η τεχνολογία στη μάχη της πρόβλεψης φυσικών καταστροφών – Το εργαλείο που παρέχει προειδοποιήσεις
- Ο Τραμπ άφησε ανέγγιχτα τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν – Ίσως δεν ξέρει τι να τα κάνει
- Τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα μετακινήθηκαν μακριά από την Υεμένη και το Ιράν
- Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-2: Πήραν το τάι μπρέικ και τη νίκη οι Ερυθρόλευκες
- Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα



