
Στην εκδήλωση μνήμης για τον Αλέκο Παναγούλη ο Γιώργος Ιωακειμίδης
Γιώργος Ιωακειμίδης: «Λαοί που ξεχνούν δεν έχουν μέλλον!»
Στην εκδήλωση «Παναγούλεια: 47 χρόνια από την πρωτομαγιά του 1976», που διεξήχθη στην πλατεία Αλ. Παναγούλη την Κυριακή 7 Μαιου έδωσε το παρών ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου, οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μαντζουράνης, Λουκάς Αποστολίδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Μανώλης Βανδώρος, αλλά και ουποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λουκάς Αποστολίδης, καθώς και ο πρόεδρος του ΣυλλόγουΦυλακισμένων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ), κ. Βαγγέλης Γκιουγκής.
Στην επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Αλέκου Παναγούλη παρευρέθη ο αδελφός του, Στάθης, εν μέσω πλήθους καλεσμένων και απλών πολιτών.
Ο Γιώργος Ιωακειμίδης κατέθεσε ένα γαρύφαλλο στο μνημείο του Αλέκου Παναγούλη, ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ήρωα σημειώνοντας πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα που είναι ταυτόσημη με τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Ενώ υπογράμμισε πως:Έχουμε το μεγάλο χρέος να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη και το παράδειγμα του. Προσθέτοντας πως: «Λαοί που ξεχνούν δεν έχουν μέλλον».
- Πλακιάς: Ούτε ένας συγγενής στην εκδήλωση για το κόμμα Καρυστιανού – «Τα αλλάζει» για Τέμπη και μεταφορές
- Βόλος: Σε σοβαρή κατάσταση γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα
- Καθυστέρηση λόγω βλάβης στο τσάρτερ των οπαδών της Βαλένθια (pic)
- Πράσινο φως στην Ευρώπη για το πρώτο χάπι κατά της παχυσαρκίας
- Πορτογαλία: Βίντεο με τα δύο παιδιά να παίζουν πριν τα εγκαταλείψει η μητέρα τους σε δάσος
- Δήμαρχοι μίλησαν στο in για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης



