Η Ραμόνα δεν μασάει τα λόγια της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τη Σίσυ Χρηστίδου. Η Ραμόνα κατακεραυνώνει Βίκυ Καγιά και Κατερίνα Καραβάτου και τάσσεται υπέρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα, η Ραμόνα αναφέρθηκε στο GNTM, λέγοντας για τη Βίκυ Καγιά, επισημαίνοντας πως δεν κολλάει ούτε με το fashion expert ούτε με το styling, είναι ένα πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια.

«Και την ίδια εάν ρωτήσεις δεν νομίζω ότι θεωρεί τον εαυτό της fashion expert. Γιατί δεν έχει το background, δεν έχει τις γνώσεις και αυτό φαίνεται στις τοποθετήσεις της και στο GNTM.

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για να παρουσιάσει κάποιος το shopping star. Είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε καθημερινές γυναίκες.

Ψηφίζει Γαβαλά για το Shopping Star

Θα ήθελα να δω τον Λάκη Γαβαλά να παρουσιάσει το shopping star στη θέση της Βίκυς Καγιά. Μπορεί να δώσει συμβουλές, είναι αστείος και οι γυναίκες θα περνούσαν τέλεια μαζί του».

Η Ραμόνα μίλησε και για το My Style Rocks, σημειώνοντας πως έχει πιο έντονο το στοιχείο ριάλιτι φέτος.

«Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Από τις παίκτριες μέχρι την επιλογή των κριτών και της παρουσιάστριας.

Θα προτιμούσα να το παρουσιάσει η Ηλιάνα, από την Κατερίνα Καραβάτου. Ποιος θα είναι στην επιτροπή του «Μy Style Rocks All Star» για να με κρίνουν;

Αν δεν είναι ο Galliano η απάντηση είναι όχι. Δεν είμαι απλά μία παίκτρια , είμαι η νικήτρια, και έχω κάνει και πολλά πράγματα στη ζωή μου.

Δεν έπρεπε να είμαι παίκτρια αλλά πήγα γιατί έβλεπα την κλίκα που υπάρχει χρόνια από στυλίστες που δεν έπρεπε να κάνουν αυτή τη δουλειά», σημείωσε αρχικά.

«Θα έπρεπε να είμαι από την αρχή κριτής και όχι παίκτρια. Να γυρνάω τώρα και να μου πουν «αα η παίκτρια». Δεν δέχτηκα πρόταση για το φετινό γιατί ευελπιστούν πως θα πάω στο All star.

Υπάρχει πρόσωπο που μετράει η γνώμη του στην παραγωγή και είπε αν έρθει η Ραμόνα στο παιχνίδι θα φύγω εγώ», υπογράμμισε.

«Γιατί να εννοούσε τη Βίκυ Καγιά;»

Η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει πρόσφατα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις φήμες που κυκλοφορούσαν για καιρό περί κόντρας ανάμεσά τους. Όλα είχαν ξεκινήσει μετά από συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για bullying που είχε δεχτεί στο GNTM.

«Γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να εννοούσε τη Βίκυ Καγιά στις δηλώσεις για το bullying; Που να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της; Το bullying γενικά είναι μια πάρα πολύ δύσκολη και ευαίσθητη λέξη που καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τόση ευκολία», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.