Άρης: Νοκ άουτ για δυο εβδομάδες ο Οντουμπάζιο
Ο Άγγλος αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο γαστροκνήμιο και θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης (26/4) με τον Ολυμπιακό.
Ο Τόλης Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μόουζες Οντουμπάζιο για τις επόμενες δυο εβδομάδες.
Ο Άγγλος αμυντικός, που τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο γαστροκνήμιο.
Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, ενώ θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης (26/4) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Με τα μέχρι στιγμής, δεδομένα, ο ποδοσφαιριστής θα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση (14/5) της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Ο Εμπακατά θα τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.
- Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία», λέει Ιρανός αξιωματούχος – «Έχει εμπλακεί στον πόλεμο»
- Η Αλεξανδρούπολη ο επόμενος σταθμός της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Αλεπού ανέβηκε στο πλοίο και ταξίδεψε από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη



