Γενοκτονία των Αρμενίων: Η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου – «Καθήκον μας η καταπολέμηση κάθε μορφής μισαλλοδοξίας»
Στη Γενοκτονία των Αρμενίων αναφέρθηκε με ανάρτησή στο Twitter η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Με ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρεται στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί «Καθήκον μας η καταπολέμηση κάθε μορφής μισαλλοδοξίας, ώστε όλοι οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς, ανεξάρτητα από την ταυτότητα, την καταγωγή ή τις πεποιθήσεις τους».
Η ανάρτηση στο Twitter
Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Αρμενικής Γενοκτονίας, που εξοντώθηκαν κατά τη διάρκεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Καθήκον μας η καταπολέμηση κάθε μορφής μισαλλοδοξίας, ώστε όλοι οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς, ανεξάρτητα από την ταυτότητα, την καταγωγή ή τις πεποιθήσεις τους.
— President GR (@PresidencyGR) April 24, 2023
Ειδικότερα, κατά την ανάρτησή της, με αφορμή την 24η Απριλίου Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει:
«Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Αρμενικής Γενοκτονίας, που εξοντώθηκαν κατά τη διάρκεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Καθήκον μας η καταπολέμηση κάθε μορφής μισαλλοδοξίας, ώστε όλοι οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς, ανεξάρτητα από την ταυτότητα, την καταγωγή ή τις πεποιθήσεις τους».
- Τραγωδία στη Βιέννη: Τέσσερις νεκροί από κατάρρευση σκαλωσιάς
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά – Ένας 75χρονος στο νοσοκομείο
- Πώς ο παραιτηθείς διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής των ΗΠΑ έγινε πολέμιος των επεμβάσεων
- Πρέκας: «Πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης, ευχαριστούμε τη Θεσσαλονίκη για τη στήριξη»
- Αποκωδικοποιώντας τον μοριακό χάρτη της μακροζωίας – Μπορεί η επιστήμη να επιβραδύνει τη γήρανση;
- Τα ιρανικά μέσα επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Γκολαμρεζά Σολεϊμανί, διοικητή της Μπασίτζ



