
Αίσιο τέλος για ζευγάρι πεζοπόρων στο Παγγαίο Όρος
Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για ανδρόγυνο που έχασε τον προσανατολισμό του, το απόγευμα της Κυριακής, κάνοντας πεζοπορία στο Παγγαίο όρος, στην Καβάλα.
Ύστερα από επιχείρηση πυροσβεστών και εθελοντών, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.
Είχαν καλέσει στις Αρχές ζητώντας βοήθεια καθώς είχαν χαθεί ενώ βρίσκονταν στη δασική περιοχή της Νικήσιανης, κοντά στην Ιερά Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας.
Εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, ένας άνδρας και μία γυναίκα, έπειτα από αποπροσανατολισμό τους, στη δασική περιοχή Νικήσιανης Καβάλας, πλησίον Μονής Παναγίας Εικοσιφοίνισσας. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 1 όχημα, με τη συνδρομή εθελοντών.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 24, 2023
- LIVE: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
- Μπορεί να καταστρέψει ο Τραμπ το Ιράν σε μία νύχτα; – Τι λένε στρατιωτικοί αναλυτές;
- Τροχαίο με παράσυρση γυναίκας στη λεωφόρο Κηφισίας
- Φαλ: «Προπονούμαι και περιμένω να παίξω, θα επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν»
- «Μπορούμε να γιορτάσουμε το Πάσχα χωρίς να σκοτώνουμε» – Νέα δράση από vegans στο Σύνταγμα
- Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ – «Η ελπίδα βρίσκεται στην ανατολική Ευρώπη»

