Μπαρτζώκας: «Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με τη Φενέρ»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και αναφέρθηκε στις επερχόμενες αναμετρήσεις κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Άρη και επικράτησε με ευκολία και στο Game 2 των προημιτελικών της Basket League σε μία σειρά που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα, δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να κρατήσει κάτι από αυτήν.
Ο Έλληνας τεχνικός, στάθηκε στο ροτέισον που έκανε στα δύο αυτά παιχνίδια και τόνισε πως υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία στους «ερυθρόλευκους» για τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της Euroleague.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
«Ο Άρης είχε σημαντικές απουσίες στο ροτέισον και προσπάθησε. Εμείς κερδίσαμε και τα 2 παιχνίδια σχετικά εύκολα, κάναμε ροτέισον και τώρα κοιτάμε μπροστά. Δεν κρατάμε τίποτα από αυτή τη σειρά. Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τα παιχνίδια με τη Φενέρ. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Όλη η συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης».
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος


