Λουκία Παπαδάκη: Τι λέει για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο
Η δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει την Κυριακή 23 Απριλίου στις 22:50.
Η Λουκία Παπαδάκη, η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».
Η ηθοποιός ανέφερε για τον ρόλο της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA
«Στο “Μαύρο Ρόδο” ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία του να είμαι γιαγιά. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε πολύ φίλοι από τη σχολή. Η Κύρα είναι μια συναρπαστική προσωπικότητα με συντηρητικά στοιχεία, ειδικότερα σε ό,τι αφορά τους αγαπημένους της. Θέλω να λένε για το «Μαύρο Ρόδο» τι κρίμα που τέλειωσε. Είναι μια αγαπημένη σειρά».
Ενόψει του νέου επεισοδίου την Κυριακή 23 Απριλίου, η Λουκία Παπαδάκη σημείωσε: «Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει τους δολοφόνους της κόρης της». Για τον έρωτα αποκάλυψε: «Ευτυχώς δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα. Δεν έχω παρακολουθήσει και δεν ζηλεύω. Ο έρωτας πρέπει να μας πάει παραπέρα, όχι παραπίσω. Με φλερτάρουν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Δεν θα με φλερτάρουν όταν θα είμαι 132 χρόνων». Για την προσωπική της ζωή, σχολίασε: «Το ότι δεν έγινε γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει μετά». Για τον γιο της, είπε: « Είμαι μια μητέρα, που έκανε τον γιο της ανεξάρτητο». «Από τη “Λάμψη” θέλω να κρατήσω τα καλύτερα», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.
Η Λουκία Παπαδάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο φονιάς» στο «θέατρο Βικτώρια». Η δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει την Κυριακή 23 Απριλίου στις 22:50.
- Θολό τοπίο μετά τη συνάντηση των «προθύμων» με τον πρωθυπουργό
- Ανασχηματισμός στην Ουκρανία: Το κοινοβούλιο μπλοκάρει την επιλογή του Ζελένσκι για υπουργό Ενέργειας
- Βιασμός, κακοποίηση, εξευτελισμός: Ο Χούλιο Ιγκλέσιας αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη – Πολιτικός σεισμός στην Ισπανία
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
- Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
- Σαν… Αλκυονίδες οι επόμενες ημέρες – Η προοπτική του καιρού


