
Μακάμπι: Ανανεώνει τον Κόλσον (pic)
Κάτοικος Τελ Αβίβ για ακόμα δυο χρόνια θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο Μπόνζι Κόλσον.
Οι πολύ καλές του εμφανίσεις επιβραβεύτηκαν. Ο Μπόνζι Κόλσον τα πηγαίνει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Αμερικανός άσος μετράει με τους Ισραηλινούς κατά μέσο 10,9 πόντους και 5,7 ριμπάουντ στη Euroleague, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα αντίστοιχα έχει 9,7 πόντους και 4,1 ριμπάουντ.
Για αυτό το λόγο η Μακάμπι θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη της σε αυτόν. Όπως αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης της χώρας συγκεκριμένα, η Μακάμπι θα ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του Κόλσον για άλλα δυο χρόνια ενώ έχει οριστεί και NBAout μόνο για το επόμενο καλοκαίρι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κόλσον ήρθε από την Καρσίγιακα και την Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι, και έγινε σημείο αναφοράς για τη Μακάμπι με την «ομάδα του λαού μάλιστα» να βρίσκεται και στα Play-Offs της Euroleague σε ένα αμφιρρόπο ζευγάρι απέναντι στη Μονακό.
אפשר לברך על המוגמר: בונזי קולסון סיכם על חוזה חדש במכבי תל אביב לשנתיים נוספות, עד תום עונת 24/25. סעיף היציאה היחיד יהיה ל-NBA בקיץ הבא @sport5il
— Omri Manhime (@OManhime) April 15, 2023
- ΗΠΑ: Υγειονομικοί έλεγχοι στα σύνορα λόγω Εμπολα
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας
- Ελαιόλαδο: Οι μεγάλες προκλήσεις και το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας
- Καιρός: Από το ψύχος της Αρκτικής σε ακραία ζέστη – Η Ευρώπη προετοιμάζεται…
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)




