Euroleague: Τελευταίος MVP της Regular Season ο Χάκετ
Ο άσος της Μπολώνια αναδείχτηκε MVP της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στη Euroleague.
Μπορεί η Βίρτους Μπολονία να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα Play-Offs της Euroleague στην κανονική περίοδο και να ολοκλήρωσε… άπραγη την παρουσία της στη διοργάνωση (τερμάτισε στη 14η θέση), ωστόσο στην τελευταία αγωνιστική έβγαλε… τον MVP.
Συγκεκριμένα η Βίρτους νίκησε την Αρμάνι στον ιταλικό εμφύλιο με 89-84 με τον Ντάνιελ Χάκετ να είναι κορυφαίος όχι μόνο της Μπολόνια αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων βρέθηκε στο παρκέ για 34 περίπου λεπτά σημειώνοντας 25 πόντους (5/9β., 7/7διπ. 2/4τρ.), παίρνοντας 2 ριμπάουντ, μοιράζοντας 10 ασίστ έχοντας 1 κλέψιμο και 8 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως τώρα, Βίρτους και Χάκετ θα επικεντρωθούν στα εγχώρια με την ιταλική ομάδα να είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 19 νίκες και 6 ήττες έχοντας από πίσω τη Μιλάνο με ρεκόρ 18 νίκες 7 ήττες.
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442