Εικόνες φρίκης στην Πάτρα – Νεκρά ζώα μέσα σε λακκούβες τριών μέτρων
Καταγγελίες κατοίκων για «υγειονομική βόμβα».
Σοκαριστικές είναι εικόνες με ζώα να κείτονται νεκρά καθώς πνίγονται στις «λιμνούλες» που έχουν κατασκευαστεί από συνεταιρισμό που λειτουργεί στο χωριό Μοιραίικα στην Πάτρα,
Όπως αναφέρει το pelop.gr, στα συγκεκριμένα σημεία ο συνεταιρισμός ρίχνει απόβλητα («λιόζουμο»), όμως δεν είναι περιφραγμένα. Αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τα ζώα να πέφτουν μέσα και να πνίγονται!
Πηγή: pelop.gr
Αυτές οι λακκούβες έχουν βάθος μέχρι και 3 μέτρα, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων μέσα έχουν πέσει και άλλα ζώα κατά καιρούς, όπως κατσίκες κ.λπ.
Καταγγελίες για «υγειονομική βόμβα»
Όπως είναι φυσικό στην περιοχή υπάρχει μία «υγειονομική βόμβα» και παραμένει άγνωστο για ποιον λόγο δεν έχουν παρέμβει οι αρμόδιες υπηρεσίες! Δεν είναι μόνο ζήτημα κακοσμίας λόγω των αποβλήτων από τα «ζουμιά» της ελιάς, αλλά και κίνδυνος που προκύπτει από τα νεκρά ζώα που «επιπλέουν» στο υγρό!
Μάλιστα περίοικοι καταγγέλλουν πως οι λάκκοι δεν είναι περιφραγμένοι ενώ και τα «νάιλον» που τους σκεπάζουν είναι… «διάτρητα» και με κενά! Στο σημείο παλιά λειτουργούσε παράνομη χωματερή, η οποία έκλεισε επί Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Οι κάτοικοι καλούν τις Αρχές να παρέμβουν ώστε να εξασφαλίσουν τη λήψη μέτρων για να μην κινδυνεύει η υγεία τους.
- Μύκονος – Σαντορίνη: Γιατί «βούτηξε» ο τζίρος της εστίασης
- Εργαζόμενοι στην Ευρώπη: Επιδεινώνεται η ψυχική υγεία τους και κανείς δεν ξέρει τι να κάνει γι’ αυτό
- Τρεις ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Σίλβα της ΑΕΚ
- Ζελένσκι: Δεν υπάρχει συμφωνία για τα εδάφη του Ντονμπάς – Θέλουμε απάντηση για τις εγγυήσεις ασφαλείας
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου των Μεντιλίμπαρ – Έσε για το ματς με την Καϊράτ
- Μια νέα διαδρομή στην ιστορία της Βέροιας



