
Σοκ στον αέρα για την Ζήνα Κουτσελίνη – Φώναζε «πω, πω τι έπαθα»
Τι συνέβη;
Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε την εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει τι συνέβη.
Κατά την έναρξη της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα, η παρουσιάστρια σε μια άκρως ανθρώπινη στιγμή θυμήθηκε τον αγαπημένο της συνεργάτη Γιώργο Καραϊβάζ και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Πω, πω τι έπαθα»
«Χθες είδα πολλές εκπομπές και είδα του παρελθόντος χρόνου με πολύ Γιώργο Καραϊβάζ. Μόλις έπεσε το σήμα μου ήρθε αμέσως η εικόνα» είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.
«Και έπεσα πάνω σε στιγμές που είχε τόση πλάκα. Θυμάμαι το τραπέζι που καθόταν στη γωνία και ο τρόπος που κάθε φορά έμπαινε στην παρέα, βαρετά, βαρεμένος, που χάρη μας έκανε. Μου ήρθε με το σήμα, σαν να έβαλα έναν επίλογο. Πω πω, τι έπαθα. Ανεξέλεγκτο» συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα
- «Ελλάδα 2.0»: Κίνδυνος το «τρένο» μετασχηματισμού της οικονομίας να προσπεράσει – Τα «κλειδιά» που θα άλλαζαν την κατεύθυνση
- Ντίσκο, αλουμινόχαρτο και χριστουγεννιάτικα φωτάκια – Το παρασκήνιο της ταινίας Πυρετός το Σαββατόβραδο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League
- Τουρίστρια βούτηξε και κολύμπησε στη Φοντάνα ντι Τρέβι – Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ
- Αθήνα: Διακοπή της κυκλοφορίας στο Κέντρο λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης

