Η Ελλάδα θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Κύπρου για επανεκλογή στην Κατηγορία Γ’ του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Για την απόφαση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο
Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για επανεκλογή στην Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), για την περίοδο 2024 – 25.
Για την απόφαση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο κατά τη χθεσινή διμερή συνάντησή τους στη Λευκωσία, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Οι εκλογές για την Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του ΙΜΟ θα πραγματοποιηθούν κατά την 33η Συνέλευση του ΙΜΟ (27 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2023).
«Η εν λόγω απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης εντάσσεται, μεταξύ άλλων, στο εξαιρετικό επίπεδο ναυτιλιακής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη



