
Βρέθηκε όλμος στη Γεωπονική Σχολή – Συναγερμός στις Αρχές
Για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστή η Ιερά Οδός.
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά τον εντοπισμό βλήματος όλμου σε χώρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον Βοτανικό νωρίς το απόγευμα.
Το πολεμικό υλικό εντοπίστηκε τυχαία από φοιτητή σε απόσταση από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιμστημίου και για αυτό δεν χρειάστηκε να δοθεί εντολή εκκένωσης.
Ωστόσο η περιοχή αποκλείστηκε για αρκετή ώρα ενώ έκλεισε και η Ιερά Οδός για λόγους ασφαλείας.
Κλιμάκιο του Στρατού
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πολεμικό υλικό. Για το λόγο αυτό κλήθηκε κλιμάκιο από τον Ελληνικό Στρατό προκειμένου να το παραλάβει.
Μετά από αρκετή ώρα και αφού τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις το βλήμα απομακρύνθηκε με ασφάλεια και ο συναγερμός έληξε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.
- Πέρκα στη Βουλή: Δεν μιλάμε για «παθογένειες» – Μιλάμε για καθεστώς, για ανεξέλεγκτη εξουσία
- Καιρός: Με δυο πρόσωπα την Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα
- Περέιρα – Γιαζίτσι: Εκείνος και εκείνος
- Αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Παλαιό Οικισμό Αχαρνών
- Μέριλιν Μονρόε, τριπλή απειλή: Ξανθιά, σύμβολο του σεξ, πρωτοπόρος
- Η νοσταλγία γίνεται μόδα: Οι 5 retro φανέλες της La Liga που κατακτούν το σήμερα





