Μπαρτζώκας: «Είχαμε πρόβλημα κινήτρου, έμπνευσης και διάθεσης»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα και στάθηκε στην απουσία κινήτρου από τους παίκτες του.
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη και να διευρύνει το νικηφόρο σερί του εντός των συνόρων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις δηλώσεις του στην έλλειψη κινήτρου, έμπνευσης και διάθεσης από τους παίκτες του, τονίζοντας ότι είναι κάτι που θα πρέπει να τους προβληματίσει, ενώ αναφέρθηκε και στα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του.
Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα που βελτιώνεται συνεχώς σε Ευρώπη και Ελλάδα. Είχαμε πρόβλημα κινήτρου, έμπνευσης, διάθεσης, για ακόμα μία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα. Θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς κόπο.
Κερδίσαμε αλλά τελικά πρέπει να μας προβληματίσει, γιατί δεν τελειώσαμε ακόμα την κανονική περίοδο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Παίξαμε 4 δύσκολα ματς σε 7 ημέρες.
Δεν υπάρχει ρεπό σε αυτές τις διοργανώσεις και σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, θέληση, ένταση, ταχύτητα για τα επόμενα παιχνίδια».
- Το Υπουργείο Πολιτισμού του Λιβάνου καλεί την UNESCO να συμβάλει στην προστασία της πολιτιστική του κληρονομιάς
- Μπενίτεθ: «Όταν κερδίζεις η ατμόσφαιρα γίνεται καλύτερη» – Τι είπε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ – Μέσα ο Ποντένσε (pic)
- Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη άνδρας για επίθεση με μαχαίρι – Στο νοσοκομείο το θύμα
- Seven More Post Offices Close Across Greece
- «Καρφιά» Καραμανλή: Όσο η αγροτική πολιτική εξαντλείται σε εξαγγελίες αποσπασματικών μέτρων η κρίση θα ανακυκλώνεται

