Μπαρτζώκας: «Είχαμε πρόβλημα κινήτρου, έμπνευσης και διάθεσης»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα και στάθηκε στην απουσία κινήτρου από τους παίκτες του.
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη και να διευρύνει το νικηφόρο σερί του εντός των συνόρων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις δηλώσεις του στην έλλειψη κινήτρου, έμπνευσης και διάθεσης από τους παίκτες του, τονίζοντας ότι είναι κάτι που θα πρέπει να τους προβληματίσει, ενώ αναφέρθηκε και στα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του.
Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα που βελτιώνεται συνεχώς σε Ευρώπη και Ελλάδα. Είχαμε πρόβλημα κινήτρου, έμπνευσης, διάθεσης, για ακόμα μία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα. Θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς κόπο.
Κερδίσαμε αλλά τελικά πρέπει να μας προβληματίσει, γιατί δεν τελειώσαμε ακόμα την κανονική περίοδο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Παίξαμε 4 δύσκολα ματς σε 7 ημέρες.
Δεν υπάρχει ρεπό σε αυτές τις διοργανώσεις και σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, θέληση, ένταση, ταχύτητα για τα επόμενα παιχνίδια».
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την IPO της SpaceX
- Γιορτή σήμερα 28 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]
- Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Χουάντσο μετά το ματς με τη Μονακό
- Euroleague: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ως το φινάλε της regular season



