
Παραμένει στον «πάγο» η Super League 2
Οι ομάδες εξακολουθούν ν’ αντιδρούν στο ψαλίδισμα της επιχορήγησης.
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, σήμερα (22/2), με τις ομάδες να αποφασίζουν την αναστολή της αγωνιστικής δράσης για τρίτη διαδοχική εβδομάδα.
Οι ομάδες εξακολουθούν ν’ αντιδρούν στο ψαλίδισμα της επιχορήγησης από τη φορολόγηση του στοιχήματος και αποφάσισαν να παραμείνει το «λουκέτο».
Στο Διοικητικό Συμβούλιο υπήρξε ένταση και διαφωνίες όσον αφορά στη βιωσιμότητα των περισσότερων ομάδων, ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση αλλαγής διοίκησης στη Super League 2, καθώς κάποιες ομάδες θεωρούν πως ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συλλόγων όπως θα έπρεπε. Απόφαση δεν ελήφθη σχετικά καθώς απαιτείται το 3/4 των ψήφων.
Στη σχετική ανακοίνωση της Super League 2 αναφέρεται:
«Ομόφωνα οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν την άμεση επανεκκίνηση του διαλόγου με βραχύβια συνέχιση της διακοπής του πρωταθλήματος, εξουσιοδοτώντας νεοσύστατη ειδική επιτροπή που θα διεξάγει τις απαραίτητες επαφές με τους θεσμικούς φορείς – Υφυπουργό Αθλητισμού και Super League 1- προκειμένου να εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι που θα επιτρέψουν τη βιωσιμότητα των ομάδων και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματός μας».
Στο Διοικητικό Συμβούλιο υπήρξε ένταση και διαφωνίες όσον αφορά στη βιωσιμότητα των περισσότερων ομάδων, ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση αλλαγής διοίκησης στη Super League 2, καθώς κάποιες ομάδες θεωρούν πως ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συλλόγων όπως θα έπρεπε. Απόφαση δεν ελήφθη σχετικά καθώς απαιτείται το 3/4 των ψήφων
- «Κίτρινη κάρτα» στα τρένα της Hellenic Train
- «Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε»: Ο Τραμπ δοκιμάζει τα όρια της επικίνδυνης ρητορικής της εξουσίας
- Πώς θα εφαρμοστεί ο «κόφτης» των social media
- Ρωσία: Συνέλαβαν γνωστό ερευνητή δημοσιογράφο, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ
- Ο Ισημερινός απειλεί την Κολομβία με τελωνειακούς δασμούς 100%
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων

