Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ερωτευμένος και δεν το κρύβει
Το αγαπημένο ζευγάρι ζει ευτυχισμένες στιγμές με τον ερχομό του γιού τους
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του και αποφεύγει να δημοσιεύει στα social media προσωπικές στιγμές με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου ή τον γιο του. Ωστόσο, χθες, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση.
Η τρυφερή ανάρτηση
Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης του Χρύσας Μιχαλοπούλου στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα τεράστιο χαμόγελο πίσω από μια πελώρια ανθοδέσμη.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο τους ένωσε ακόμα περισσότερο.
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι
- Ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμός Γερμανού διαιτητή
- Δημιουργία αξίας προς όλους: Μέσα από πρωτοβουλίες που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες
- Ένοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν




