Αιτωλοακαρνανία: Σοβαρό τροχαίο στις Φυτείες – Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι ένας 15χρονος
Οι συνθήκες του τροχαίου παραμένουν ακόμη άγνωστες.
Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένας 15χρονος ύστερα από τροχαίο στις Φυτείες Ξηρομέρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα έγινε σήμερα το μεσημέρι σε επαρχιακό δρόμο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 15χρονος εξετράπη.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον ανήλικο, με τραύματα στο κεφάλι, στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε.
Λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων Πάτρας και παραμένει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σϋμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.
Την έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.
- Oxford Economics: Πότε θα πάψει η Ελλάδα να είναι η πιο υπερχρεωμένη χώρα της ΕΕ;
- Ο Μισάνθρωπος: Η πικρή κωμωδία του Μολιέρου έρχεται στην Αθήνα
- H πλήρης ισότητα παραμένει 123 χρόνια μακριά
- Οι δεξιές δεξαμενές σκέψης χτίζουν μια νέα ηγεμονία – Οι προοδευτικοί στην Ευρώπη πρέπει να αντισταθούν
- Κηφισιά: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 72χρονου «γνωστού μάνατζερ» – Έτρεχε για δέκα χιλιόμετρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης μετά το τριήμερο

